7-Eleven leverer til døren

02 dec. 2020

 

Takeaway har boomet under Covid-19, og 7-Eleven tilbyder nu, at man kan få bragt både mad, drikke samt en lang række andre fornødenheder hjem til sin dør i Hovedstadsområdet. Men på sigt er ambitionen, at servicen skal udfoldes til flere danske byer, fremgår det i en pressemeddelelse.

Fra den 1. december har ”7-Eleven Delivery” gjort det muligt at bestille og få leveret alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som så leveres lige til døren.

”Corona har ændret måden, vi lever på og omgås hinanden, og det har også sat skub i 7-Eleven Delivery. Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os. På den baggrund tænker vi hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder. Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på, og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud, som det skal,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark.

Dækker flere behov
Sundere takeaway er ifølge 7-Eleven stadig i undertal, så her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice med videre, der er udviklet i samarbejde med stærke partnere. Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet, så hver enkelt kan bestille lige, hvad de har lyst til og få det hele leveret fra samme sted. Det bliver også muligt at få varer, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid. Eksempelvis chokolade, mælk, batterier og andet. En service, der ikke findes i markedet i dag.

”Vi tror, at vore kunder vil tage godt imod konceptet. Alle kender det at komme hjem fra arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle,” siger Jesper Østergaard. ”Mange arbejder hjemmefra og mangler derfor den faste frokostordning. Her tror vi også på, at vi kan gøre en positiv forskel – især i den sundere ende af sortimentet.”

7-Eleven Delivery findes på: www.7-Eleven.dk/levering. Der leveres fra 06.30 til 21.30, og levering koster fra 49 kr. og foretages af Takeout.

 

 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.