Seneste nyt
ALLE NYHEDER FRA BFR

Imødekommende ministersvar

Detailhandelen skal ikke have unødige omkostninger i forbindelse med regeringens planer om stramninger, som skal begrænse rygning – især blandt børn og unge. Det pointerer skatteminister….

læs mere

Benzin & Kiosk nr. 6 2019 på gaden

Benzin & Kiosk nr. 6 er nu på gaden. I bladet kan du bl.a. læse om et vigtigt orienteringsmøde for alle Bonus/Uno X forhandlere og udlejere og om Go’On i Hirtshals, der har….

læs mere

Elbiler

Én million elbiler i 2030 kræver investeringer på 3-4 milliarder kroner i 25.000-30.000 ladepunkter i det semioffentlige og offentlige rum. Det er ti gange så mange som i dag, hvor der er 2.894 ladepunkter ved blandt andet arbejdspladser, parkeringspladser ved ejendomme, indkøbscentre og på statslige veje.

Det viser en ny analyse fra Dansk Elbil Alliance og DTU.

læs mere

Allan Hansson

23 maj. 2018

 

Benzin & Kiosk går tæt på Allan Hansson

”Jeg er glad for, at vi stadig har Shell-brandet i Danmark, og mine forventninger til DCC var store, da det irske selskab overtog Shell-navnet i Danmark. DCC har en væsentligt mindre organisation og er et mindre bureaukratisk foretagende. Men jeg føler, at man har trådt vande lidt for længe, siden DCC kom på banen. Vi har fået Shell V-Power Diesel, og det er godt. Men det er samtidig det eneste nye. Som Shell-forhandlere kan vi godt tillade os at forvente lidt mere”, lyder det fra Allan Hansson i det portræt af den erfarne Shell-forhandler fra Nykøbing Sjælland, som bringes i næste nummer af Benzin & Kiosk.

Benzin & Kiosk 3-2018 udkommer 1. juni.