BFI-messe – online!

01 sep. 2020

Den fortsatte usikkerhed om, hvordan corona-situationen udvikler sig, har ført til, at der ikke gennemføres nogen BFI-messe i 2020. Men nu sender BFI i stedet sin messe ud på nettet 5.-10. oktober.

”Efter to udsættelser valgte vi endeligt at aflyse den fysiske messe, som eller skulle have været afholdt 11.-12. september. Ærgerligt for vi har brugt virkelig meget energi på at planlægge messen. Men så kom kategorichef i BFI, Kasper Hovbank, med en glimrende ide: Hvorfor ikke lave en online-messe. Som sagt så gjort. Det bliver en verdenspremiere”, siger BFI’s direktør, Bjarne Månsson.

Online-messen finder sted på www.bfimesse.dk 5.-10. oktober. Alle BFI-medlemmer får tilsendt link og password. Leverandørerne – eller ”udstillerne” – kan lægge messetilbud videoer, billeder, tekst, osv. på websitet, og der kan afgives ordrer på messetilbud direkte på websitet.

”Interessen fra leverandørerne er stor. Vi har allerede nu kort tid efter ideen er lanceret cirka 50 leverandører tilmeldt, og flere følger. Vi har ikke prøvet det før, så vi er på dybt vand, og vi lægger så at sige asfalten, mens vi kører”, siger Bjarne Månsson,

Generalforsamlinger og årsmøder gennemføres dog som planlagt fredag den 11. september 2020 på Comwell Kolding under hensyntagen til de påbud, der gælder for forsamlinger.

 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.