Brændstof til Centimeter Maraton

03 apr. 2019

Shells tankstationer går sammen med Børneulykkesfonden

Alt for mange børn kommer til skade i trafikken. For at støtte Børneulykkesfondens forebyggelsesarbejde mod børneulykker i trafikken indgår landets Shell-stationer nu et samarbejde med fonden.

Shell-stationerne bliver en af tre partnere på Børneulykkesfondens Centimeter Maraton. Det er en serie af små maratonløb for børn og børnefamilier, hvor man løber 42.195 centimeter. Børnene får dermed mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det. I 2019 afholdes op mod 30 lokale løb rundt om i landet, som Shell stationerne støtter op om ved at sætte fokus på trafiksikkerhed for børn over for de bilister, der besøger tankstationerne.

“Vi har en oplagt mulighed for at bringe Børneulykkesfondens vigtige budskaber videre i hele landet. Hver dag er vi i dialog med tusinder af bilister. Så på den måde kan vi og vore medarbejdere forhåbentlig være med til at sikre, at færre børn kommer til skade i trafikken”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell stationerne i Danmark.

Børneulykkesfonden har fokus på at forebygge ulykker i hjemmet, ved idræt og fritid og i trafikken. Undersøgelser viser, at 27 procent af alle børn ikke bruger reflekser, når de færdes i trafikken. Det til trods for, at reflekser giver børn 85 procent lavere risiko for at blive overset i trafikken.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.