Bring søger flere pakkeshops

30 jan. 2023

Kort efter Postnord har valgt at nedskalere, går konkurrenten Bring i offensiven og vil udbygge netværket af pakkeudleveringssteder.
Bring lægger en rekordstor julehandel bag sig. Pakkefirmaet ønsker at udvide med flere muligheder for pakkeafhentning i lokalområder, og søger derfor flere pakkeshops i b.la. Nordjylland, Østfyn og Aalborg og omegn.
I takt med at Bring vokser i Danmark, ønsker leveringsfirmaet at øge servicen i hele landet. Af den grund efterlyses der nu flere pakkeshops – gerne, men ikke udelukkende, i mindre lokalsamfund.
– Vi har oplevet stor tilvækst i Danmark de seneste år, og nu vil vi gerne øge servicen over hele landet. Vi ved, at mange sætter pris på det enkle i at afhente deres pakker fra en pakkeshop, og samtidig kunne benytte lejligheden til at handle det sidste ind fra indkøbslisten. Med denne investering ønsker vi at mindske afstanden til nærmeste pakkeshop – sådan at så mange danskere som muligt, kan hente deres pakker lokalt, siger Bjarne Lauritsen, driftsdirektør i Bring, i en pressemeddelelse.
Bring ønsker at etablere flere agenter i hele Danmark, men følgende områder er særligt interessante:
Syd- og Østfyn, Nordlige/Midtsjælland, Storkøbenhavn, Nordjylland/Aalborg området.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.