Circle K hjemsender 400 medarbejdere

02 apr. 2020

Som følge af den aktuelle sundhedskrise i Danmark hjemsender Circle K Danmark fra 3.april 2020 ca. 400 medarbejdere med fuldløn til senest den 9. juni. Der er tale om både butiksmedarbejdere og administrative stillinger, som takket være regeringens plan for lønkompensation er mulige at fastholde.
”Efter den nødvendige nedlukning af Danmark har vi, ligesom mange andre virksomheder, oplevet en markant nedgang i omsætningen i vores virksomhed. Heldigvis har regeringen og arbejdsmarkedets parter handlet hurtigt, såbåde vi og tusindvis af andre virksomheder ikke behøver at afskedige værdifulde medarbejdere. Den handlekraft vil vi gerne rose, da det giver os muligheder for knap så drastiske tiltag”, siger Mette Uglebjerg, CEO Circle K Danmark, i en pressemeddelelse.
Medarbejderne hjemsendes på grund af markant nedgang i detailomsætningen i Circle K’s 227 butikker. Nedgangen er en direkte konsekvens af den nedsatte mobilitet i det danske samfund. Hertil kommer et reduceret aktivitetsniveau i det professionelle transportmarked samt industrien. Disse ændringer er således sket i kølvandet på den delvise nedlukning af det danske samfund. 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.