Circle K lancerer enklere opladning

28 nov. 2023

Circle K vil gerne cementere sin position på markedet, når det kommer til lynladestandere, da danskerne har et voksende behov for hurtig og pålidelig opladning, og dette skal Autocharge være med til at bidrage til, fremgår det af en pressemeddelelse fra Circle K.
Med den nye funktion skal bilen blot registres og et betalingskort tilmeldes i Circle K Charge appen. Efter at kunden ved første tankning har bekræftet sted og ladeplads, så bilen genkendes fremadrettet, så behøver kunden blot at sætte kablet i bilen næste gang, der tankes strøm. Opladningsmulighederne er nemme og fleksible, for man betaler kun for den el, der tankes – der er ingen krav om at binding til et dyrt abonnement.

Udover den enklere opladning og den hidtidige information om ladestandernes tilgængelighed, effekt og ledighed, bliver det nu også muligt at se batteristatus på de biler, der oplader ved ladestanderne i appen. Det betyder, at man allerede i bilen ved, hvordan tilgængeligheden ser ud, og kan estimere, hvor lang en eventuel ventetid kan være.

– Opladning af elbil skal være nemt, derfor er vi rigtig glade for den nye Autocharge funktion i vores Circle K Charge-app, da vi gerne vil give vores kunder de bedste og nemmeste løsninger. Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere i Danmark, og den position vil vi udbygge over de næste år, siger Sisse Follmann, der er produktchef for El hos Circle K.

Autocharge kan benyttes på alle Circle K’s 270 lynladepladser landet over og fungerer for cirka 75 % af de bilmærker, der kører på vejene,

Autocharge har været testet i Sverige siden september med rigtig flotte resultater og kunderne har ratet oplevelsen mellem 9,2-9,8 på en skala fra 1 til 10. Autocharge lanceres nu i hele Skandinavien herunder i Danmark.

Circle K har en klar vision for fremtiden, og siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen, og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet.

 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.