Dårlig dag på tanken: Syv sigtelser og en beslaglagt bil

11 jul. 2019

De fleste kunder har heldigvis en god oplevelse på tanken, men for en yngre mand vil tirsdagens besøg på en tankstation i Viby næppe være forbundet med gode minder.

Besøget på tanken endte således med hele 7 sigtelser og en beslaglagt bil. Det skriver Jyllands-Posten, som henviser til Østjyllands Politis døgnrapport.

En patrulje havde spottet manden køre ind på tanken, og da de vidste, at han havde fået frakendt kørekortet, fulgte de efter. Manden lod bilen holde i tomgang, mens han gik ind i tankstationens kiosk. Betjentene gik ind i kiosken og sigtede ham for at køre uden førerret, men manden nægtede at have kørt bilen. Han forklarede i stedet, at en ven – som han ikke kunne huske navnet på og som nu var væk – havde kørt bilen.

Betjentene så herefter tankstationens overvågning igennem, hvor de tydeligt kunne se manden komme kørende ind på tanken – uden sele i øvrigt. Det var tredje gang inden for kort tid, at manden blev standset uden kørekort, så betjentene valgte at beslaglægge hans nyindkøbte bil.

Inden da blev bilen ransaget af betjentene og det viste sig at være en god idé. I bilen fandt de nemlig kokain, MDMA, hash og en springkniv. Manden blev anholdt og sigtet for:

  • Besiddelse af kokain
  • Besiddelse af MDMA
  • Besiddelse af hash
  • Ulovlig besiddelse af kniv
  • Kørsel uden førerret
  • Manglende brug af sele
  • Kørsel i bil med for nedslidte dæk

Manden valgte efterfølgende at protestere over politiets beslutning om at konfiskere bilen.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.