Go’on hædrer lokale ildsjæle

07 dec. 2021

Lokale ildsjæle fra Låsby har i mere end to år brugt deres fritid på at skabe et topmoderne svømmebad til byens borgere. Det sikrede dem titlen som Årets Lokale Indsats 2021 og en check på 100.000 kroner fra Go’on.
Flere end 80 lokale initiativer rundt omkring i Danmark var i spil til titlen som Årets Lokale Indsats, som det danske brændstofselskab Go’on står bag. Via en onlineafstemning i begyndelen af efteråret havde alle mulighed for at stemme på det lokale initiativ, som man syntes havde skabt lokale aktiviteter, der er med til at sikre sammenhængskraften i det lokale.
De 20 indsatser med flest stemmer gik videre til finalerunden, hvor en jury var udpeget til at fordele priserne. Bladt de 20 initiativer var foreningen bag Låsby Svømmebad, som gennem de seneste to år har skabt et topmoderne udendørs svømmebad med to bassiner, sauna og omklædningsfaciliteter til gavn for lokalområdets borgere. Den kæmpe frivillige indsats, der ligger bag, begejstrede juryen og udløste dermed en førsteplads i konkurrencen.
”Det luner i den grad at få sådan en anerkendelse, og det har været rart at læse de mange kommentarer, som er blevet skrevet til os undervejs i konkurrencen. Vi har alle brugt utallige timer af vores fritid på projektet, så titlen som Årets Lokale Indsats er bestemt med til at understrege, at indsatsen har været det hele værd. De 100.000 kroner skal vi bruge på at få færdiggjort nogle af de ting, som vi mangler, så pengene falder på et godt tidspunkt,” siger Ernst Ole Lassen formand for Låsby Svømmebad i en pressemeddelelse fra Go’on.
I forbindelse med konkurrencen har Go’on uddelt ca. 500.000 kr. til 25 udvalgte lokale indsatser.
”Vi har fra starten haft en vision om at hjælpe til med at holde liv i lokalsamfundene i det lokale Danmark. En vigtig ingrediens i et stærkt lokalsamfund er foreningerne, de lokale ildsjæle, som bidrager til at skabe aktiviteter for medborgerne. Derfor vil vi gerne hylde de lokale helte med denne konkurrence”, siger Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on.
På billedet ses bestyrelsen bag Låsby Svømmebad. Mick Kjær (t.v.) og Line Rask fra Go’on var forbi med en check på 100.000 kroner.