Her kommer 785 af Salling Groups 1.000 ladepunkter

16 nov. 2022

Ud af de 1.000 ladepunkter, som Salling Group i samarbejde med Clever har planer om at opsætte, er der nu sat lokation på de 785.

De er fordelt over hele landet, og det betyder, at kunderne i Netto, Bilka og føtex inden udgangen af 2025 kan lade deres elbil, mens de fylder varer i indkøbsvognen.

“Vi har en klar ambition om at gøre det lettere for vores kunder at træffe valg i hverdagen, der støtter ønsket om at mindske den globale opvarmning. Med fordelingen af ladepunkterne ud over hele Danmark gør vi det lettere for vores kunder og andre danskere at lade elbilen, så de på en nem måde kan bidrage til den grønne omstilling,” siger CSR-direktør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen, i en pressemeddelelse.

Hos Clever glæder man sig over, at størstedelen af de mange lokationer nu er på plads, så elbilisterne kan se frem til en ensartet og lettilgængelig opladningsløsning:

”I Clever arbejder vi hver dag på at binde Danmark og hverdagen sammen ved at udrulle rigelig, relevant og offentlig tilgængelig ladeinfrastruktur, så det bliver trygt for danskerne at vælge elbilen til i fremtiden. Det skal nemlig være nemt at lade der, hvor du er, uanset om du er på farten, på arbejde, eller når du skal handle, og derfor er vi superglade for, at vi over de næste år kan sætte næsten 1.000 ladepunkter op ved Netto, Bilka og føtex i hele landet,” siger Casper Kirketerp-Møller, direktør i Clever.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.