Lokale ildsjæle genopliver tankstation

16 feb. 2021

Med 4 mio. kr. i støtte fra lokalsamfundet genskaber en gruppe borgere i den nordsjællandske landsby Uvelse byens handelsliv. Første skridt er genåbningen af byens tankstation, et nyt Shell Express-anlæg, der åbnede den 11. februar. Senere følger åbningen af en MinKøbmand-butik, som også er finansieret af 270 borgere via by-aktier.

Som led i et utraditionelt parløb åbner DCC Energi endnu en Shell tankstation. Denne gang i Uvelse syd for Hillerød, hvor 270 borgere og en gruppe lokale ildsjæle nu er blevet ejere af både et Shell Express anlæg og en kommende købmandsbutik i byen.

”Det er altid interessant, når vi får nye lokale forhandlere ind i netværket af Shell tankstationer. Det, at vi så denne gang indgår aftale med store dele af en hel landsby, gør det bare ekstra spændende. Faktum er, at ligesom lokale butikker har stor betydning for livet i de mindre bysamfund, så er tankstationer også et vigtigt omdrejningspunkt for mindre byer – ikke mindst i kombination med dagligvarebutikker. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi sammen med Uvelse-borgerne har kunnet finde et godt grundlag for at etablere en Shell Express i byen og så samtidig få stationen på plads indenfor kun 14 dage,” siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell tankstationerne i Danmark, i en pressemeddelelse.

Med den nye Shell Express i Uvelse består Shell netværket nu af 235 bemandede og ubemandede tankstationer, og der er allerede planer om en håndfuld stationer mere i 2021. Alle de mest udbredte kreditkort kan benyttes på den nye tankstation, herunder Shell Card Privat og Erhverv.

 

 


Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.