Milepæl for Go’on

10 sep. 2019

Fra 0 til 150 på 10 år

Når Go’on i denne uge i Viborg åbner endnu en tankstation, er det selskabets station nummer 150. Så begivenheden fejres på behørig vis og med lidt mere ståhej end normalt. Samtidig med åbningen af stationen markerer brændstofselskabets nemlig også sin 10 års fødselsdag, fortæller Go’on i en pressemeddelelse.
Det danskejede selskab kan se tilbage på 10 år, som ikke mange havde forudset. I 2009 var der ikke mange, som troede, at der var plads i markedet til et lille dansk benzinselskab. Men dets strategi adskilte sig fra de eksisterende selskabers, ved at Go’on valgte at åbne stationer i områder, som andre selskaber var flygtet fra. Nemlig fra yderområderne – af mange betegnet som Udkantsdanmark. Og selskabet strategi er stadig at holde de lokale kørende, påpeger administrerende direktør i Go’on, Mick Kjær.
Go’on har i dag en markedsandel i Danmark på 4 procent af brændstofsalget til personbiler.
Stationen i Viborg adskiller sig fra mange af de øvrige Go’on stationer ved, at den er bygget helt fra bunden på en tom grund. Det bliver en ubemandet station med fire standere. Den bliver nabo til vaskehallen Wash World.
Åbningsdagen, fredag den 13. september fra kl. 13 – 16 markeres med brændstof til ekstra lave priser, og Go’ons erhvervskonsulenter servicerer kunderne.