Nærkøb runder historisk milepæl

29 jun. 2021

Butikskæden Nærkøb A/S vokser støt og har netop her i slutningen af juni rundet butik nummer 559 i rækken af butikker i hele Danmark, og fremtiden ser lys ud for den bundsolide kæde. Nærkøb bliver med stor sandsynlighed også den første kæde i Danmark, der åbner en ubemandet butik, oplyses det i en pressemeddelelse fra butikskæden.

Millioner af convenience-varer er ekspederet hos kædens medlemmer, siden Nærkøb fik sit allerførste medlem i 2001.

– Hvor mange taler om butiksdød og overlevelse, så vil vi hellere fortælle en positiv historie om en branche, hvor det går fremad. I Nærkøb mener vi, det går den rigtige vej med kiosker, små forretninger og nærbutikker. Der åbner nye butikker og nye typer af butikker overalt i Danmark, et af de nye tiltag, kæden står bag, er ubemandede/selvbetjeningsbutikker, oplyser administrerende direktør Jens O. Bylling Jensen.

– Vi har været en konstant i et skiftende butiksliv i Danmark, og vores karakteristiske logo med ”Nærkøb-manden” er stadig synlig over hele landet. Vi er et kendt og anerkendt brand – både hos butiksejere og kunderne ude i landet. Når man ser Nærkøb’s logo, er det lig med lokal forankring og høj kvalitet, tilføjer han.

Nærkøb- kæden giver størst mulig frihed til at tilpasse medlemsbutikkerne i lokalområderne. Det er tilladt at være med i andre koncepter, og butikkerne bestemmer selv hvilke af Nærkøbs aftaler, de vil benytte. Det kan være alt lige fra rensetøj til grillpølser, og Nærkøb forfølger konstant tidens trends og mulighederne for at forny butikkerne.