Ny direktør for Istobal

06 mar. 2024

Claus Richter Henriksen er ny CEO hos Istobal Nordic, der har måttet have tilført penge fra det spanske moderselskab til ny strategi, skriver Motor-magasinet.

Claus Richter Henriksen tiltrådte pr. 1. marts som ny CEO hos Istobal Nordic, det hidtidige Istobal Danmark A/S, hvor han afløser Lars Omme efter godt fire år på posten. Overfor Motor-magasinet siger Claus Richter Henriksen, at han gerne vil lande i sin nye chefstol, inden han fortæller, hvad der skal ske hos Istobal fremadrettet. Men han er klar over udfordringerne.
– Jeg skal ind og løse en strategisk opgave med en række tiltag, som jeg gerne fortæller om senere, når jeg er kommet mere på plads, siger Claus Richter Henriksen, CEO, Istobal Nordic

– Kunderne er nogenlunde de samme som hos min tidligere arbejdsplads i autobranchen, Nilfisk, og Istobal har jo både salg og service hele fladen rundt. Men det er klart, at jeg skal ind og løse en strategisk opgave med en række tiltag, som jeg gerne fortæller om senere, når jeg er kommet mere på plads, siger Claus Richter Henriksen, som senest kommer fra en stilling som CCO gennem fem år hos kølevirksomheden Vibocold A/S i Viborg med ansvar for globalt salg, marketing, indkøb og product-management.

(Kilde: Motor-magasinet).

.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.