Ny topchef i energiselskabet OK

04 apr. 2022

Michael Løve, 47 år, skal overtage posten som CEO i energiselskabet OK, efter at topchef Jørgen Wisborg har valgt at takke af og hellige sig bestyrelsesarbejde. Michael Løve, som kommer fra en stilling som CEO for detailhandelskæden Netto, forventes at tiltræde sin nye stilling i OK før sommerferien, fremgår det af en pressemeddelelse fra OK.
Hovedpersonen selv er ikke i tvivl om, at jobbet i OK er en ualmindelig spændende mulighed. OK står stærkt både forretnings- og værdimæssigt, men skal også finde nye veje i en energibranche under transformation, lyder det fra Michael Løve:
”Mange af de markeder, som OK arbejder på, er under forandring, og OK har en klar ambition om at være med til at skubbe til den grønne omstilling med væsentlige investeringer i fremtiden. Det skal ske samtidig med, at OK fastholder og udvikler sin stærke position som en kundeejet og sympatisk operatør af tankstationer, vaskehaller og conveniencebutikker, som typisk ligger lidt mere lokalt. Kombinationen af de to opgaver synes jeg er både meningsfuld og spændende at kaste mig over. Det glæder jeg mig meget til at gøre sammen med mine kommende kolleger,” siger Michael Løve.
Han har siden 2017 været CEO for Netto i Salling Group. Her har han stået i spidsen for en periode med betydelige forandringer i Nettos butikker, gode resultater, store investeringer og ekspansion i både Danmark, Polen og Tyskland.
Tidligere har Michael Løve været CEO for den største britiske byggemarkedskæde B&Q, og før det var han direktør for SuperBrugsen i Coop. Han sidder endvidere i bestyrelsen for Mekonomen, JP/Politiken og SMILfonden. Michael Løve er uddannet på DTU og har en MSc. Engineering fra 2001.

 

 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.