Nyvognssalg falder 25 procent

28 mar. 2022

”Det er en ret alvorlig sag. Vi har ventetider fra 9-14 måneder. Vi forventer, at vores nyvognssalg falder 25-30 procent i år, og det skal vi finde på andet sted”, lyder det fra Sten Uggerhøj, administrerende direktør i Uggerhøj-koncernen i et interview i Motor-magasinet.
Som om manglen på nye biler ikke var stor nok i forvejen efter corona-nedlukningerne, så er den kun blevet større efter Ruslands invasion af Ukraine, hvor flere nøglekomponenter bliver produceret.
At der er massiv mangel på biler er da også noget, som den store bilforhandler-koncern Uggerhøj kan mærke.
Her fortæller direktør Sten Uggerhøj, at situationen er alvorlig.
”Det er en ret alvorlig sag. Vi har ventetider fra 9-14 måneder. Vi forventer at vores nyvognssalg falder 25-30 procent i år, og det skal vi finde på andet sted.”
Sten Uggerhøj fortæller, at koncernen blandt andet tackler manglen på nybiler ved at kaste sig over brugte i stedet. Koncernen køber mange brugte biler op, og omsætningshastigheden på de brugte har aldrig været bedre.
Uggerhøj Biler

– Uggerhøj Biler en af Danmarks største bilforhandlere med afdelinger i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Silkeborg.
– Uggerhøj Biler forhandler Opel, VW, KIA, Citroën, DS, Skoda, SEAT, Peugeot og Fiat.