OK øger foreningsstøtte: Dobbelt op ved tankning med app

01 jun. 2023

Flere end 2700 foreninger over hele landet har en sponsoraftale med energiselskabet OK, og foreningerne kan nu se frem til ekstra kroner til aktiviteter, initiativer, udstyr eller noget helt andet, oplyser OK i en pressemeddelelse.
OK har besluttet, at foreninger og klubber med en sponsoraftale fra 1. juni får dobbelt støtte, når bilister benytter OK’s app til betaling ved tankstationen. Det betyder, at OK nu støtter kundens udvalgte sponsorforening med 10 øre per liter brændstof ved brug af appen.
Der er selvfølgelig også stadig støtte, når betalingen bliver gennemført med et OK-kort – her får foreningen som altid fem øre per liter.
Den ekstra støtte via appen gælder indtil 31. maj 2024.
– Vi håber, at dette initiativ kan give ekstra kroner til de mange foreninger, hvor der hver dag bliver lagt stor energi i at give danskerne gode oplevelser, fællesskab og motion. Det har været en udfordrende tid med høje energipriser og usikkerhed, og forhåbentlig kan den ekstra støtte hjælpe foreningerne godt på vej, siger Anders Knudsen, markedsdirektør i OK.
– Samtidig håber vi også, at det kan få endnu flere til at benytte vores app, som gør det nemmere, når der skal tankes, vaskes bil, oplades eller parkeres, siger han.
OK’s app har netop vundet prisen Danish Digital Award i kategorien Customer Experience og fået en 2. plads i kategorien Bedste e-handels app til E-handelsprisen hos Dansk Erhverv.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.