Truck diesel-station nummer 80

19 maj. 2022

Energiselskabet OK’s netværk af Truck Diesel-stationer er vokset støt, og station nummer 80 er nu åbnet i Kolding, på vognmand Kaj Madsen Fjelstrup A/S’ matrikel, hvor andre transportkunder også kan benytte stationen.
OK’s position på Truck Diesel markedet er for alvor blevet udbygget gennem det seneste årti. Ud over dieselstanderne, er der sat AdBlue standere op på de fleste stationer, og der er også kommet HVO-standere på udvalgte stationer.
”Placeringen har været vigtig, og at vi kunne se potentialet for en god basisomsætning. Vi har gennem årene selvfølgelig været opmærksomme på, hvor på danmarkskortet vi manglede en Truck Diesel-station og har holdt øje med mulighederne. I nogle tilfælde har vi også haft kunder, som har peget på et område, hvor der kunne være behov for en station, og så har vi undersøgt mulighederne,” siger Henrik Bruun, som er OK’s kædechef for Truck Diesel-stationerne, i en pressemeddelelse fra OK.
Sikkerheden, når kunderne tanker på OK’s Truck Diesel-stationer, er det vigtigste. Derudover er det også vigtigt, at stationerne står skarpt, så kunderne får en samlet god oplevelse, når de tanker hos OK.
”Vi har selvfølgelig fornyet designet på Truck Diesel-stationerne i løbet af årene, men noget af det, der har været helt essentielt, er driftssikkerhed. Vi har en oppetid på næsten 100 procent, og det vidner om, at det virker, som det skal på stationerne,” siger Henrik Bruun.
OK’s Truck Diesel kæde er støt vokset og har givet OK en solid markedsposition, men hvordan ruster man sig i en tid, hvor alternative brændstoffer trænger sig mere og mere på?
”Vi vil tilbyde det brændstof, som vores kunder efterspørger, og følger nøje, hvilken retning markedet bevæger sig i. Der er mange faktorer, der spiller ind – ikke mindst politiske incitamenter. Brint og el følger vi. Det kan også være, at vi skal have HVO på flere stationer,” siger Henrik Bruun.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.