Rund fødselar er klar til nyt kapitel i OK

01 mar. 2022

Efter 25 år i OK og en dåbsattest, der siger 1. marts 1962, har OK’s topchef Jørgen Wisborg givet sig selv den fødselsdagsgave at hellige sig bestyrelsesarbejde og familieliv fremover.
Jørgen Wisborg, den ledende skikkelse i energikoncernen OK igennem 17 år, fratræder ifølge en pressemeddelelse fra OK sin stilling som CEO i energiselskabet i kølvandet på sin runde dag – når hans afløser forventeligt er fundet i løbet af foråret. Wisborg, som allerede nu besidder en række bestyrelsesposter både i og uden for OK-koncernen, vil fremover dedikere sin erhvervskarriere til bestyrelsesarbejde.
Jørgen Wisborg er født i Aalborg, men opvokset i et parcelhuskvarter i Brønderslev. Efter at have taget sin studentereksamen i det nordjyske gik turen til Handelshøjskolen i Aarhus og en uddannelse som cand.merc. Han begyndte sin erhvervskarriere hos Jydsk Telefon (senere TDC, red.). I 1996 blev Jørgen Wisborg ansat som salgsdirektør i OK, og i 2005 tiltrådte han som adm. direktør.
Fødselaren afleverer ifølge pressemeddelelsen et OK i topform og glæder sig over at kunne overdrage en virksomhed, der aldrig har stået stærkere. Han ser frem til et nyt kapitel i livet med mere tid til bestyrelsesarbejde, men også til ture på golfbanen og tid med familien.