Slut med Christ vaskeanlæg i Danmark

29 nov. 2023

Det er slut for nu med at kunne købe Christ vaskeanlæg i Danmark. Efter knapt to måneder i direktørstolen har den nyansatte CEO Jørgen Lindemann ifølge Motor-magasinet lukket ned for salget i Wennstrom Wash Systems A/S, der er datterselskab i den svenske koncern. Det sker efter et underskud i seneste regnskab på 5,3 mio. kr. Tre medarbejdere er med lukningen blevet fritstillet.

– Vi har kigget på forretningsgrundlaget fremadrettet i forhold til, hvilken vej vi vil gå, og her passer salg af vaskemaskiner ikke ind. Markedet er mættet og præget af priskrig hos forskellige aktører, og det efterlader en alt for lille margin og villighed til at betale, hvad varerne koster, siger Jørgen Lindemann til Motor-magasinet.

Blandt andet har det betydning, at Christ er et highend produkt, og at Wennstrom er agent modsat øvrige aktører i markedet, der har direkte forbindelse til producenten.

Jørgen Lindemann siger yderligere: – Vi må erkende, at med vores setup er salg af vaskeanlæg ikke bæredygtigt for os, som markedet ser ud nu. Men vi fortsætter med vores efterspurgte service, support og kemi og har lige opdateret vores salgskatalog, ligesom vi stadig vil sælge forpladsudstyr såsom måttevaskere og støvsugere.

Kilde. Motor-magasinet.

 

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.