Strømninger

17 sep. 2019

Elbilerne rykker

I august er der solgt 340 elbiler. Det er næsten 98 procent flere end i august 2018, da der blev solgt 172 elbiler. I de første otte måneder er der blevet solgt 3.139 elbiler, hvor der i samme periode sidste år blev solgt 747 elbiler. Det svarer til en stigning på 327 procent, skriver Motor-magasinet. Gunni Mikkelsen råder dog om politisk klarhed omkring elbilerne.
”Der er behov for ro om markedet for elbiler og ved at forlænge de eksisterende vilkår, er det muligt at sætte transporten i klimagear. Roen giver regeringen et råderum til at udarbejde en mere ambitiøs indsats på transportområdet med langsigtede og intelligente løsninger”, siger administrerende direktør for De danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.
Salget af plug-in hybridbiler har haft en mindre tilbagegang. I løbet af august måned har 326 opladelige hybridbiler fået nummerplade på, sat op imod en afsætning på 496 biler i august 2018,
I 2019 er der indtil videre i perioden januar til august solgt 2.359 plug-in hybridbiler, hvor der sidste år blev solgt 2.523.
(Kilde: Motor-magasinet)

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.