Vækst i Circle K

01 okt. 2019

Yderst tilfredsstillende år

Med et overskud på 150 mio. kroner efter skat fortsætter Circle K sin vækst i Danmark. Både ledelse og bestyrelse betegner resultatet som yderst tilfredsstillende, skriver Circle K Danmark i en pressemeddelelse. Regnskabsåret går fra 1. maj 2018 til 30. april 2019, men også i de kommende år forventes vækst.
Af rapporten fremgår, at året har været kendetegnet ved organisk vækst i kundetrafik, kraftig vækst i salget af convenienceprodukter, vellykket udrulning af det nye butikskoncept og fortsat vækst i salget af selskabets premium brændstof, milesPLUS.
Den intense konkurrence på markedet for brændstof og convenience har krævet kontinuerlige investeringer i netværket, og det er disse, der nu giver resultat.
Resultatet er mere end 50 procent højere end året før, og administrerende direktør for Circle K Danmark, Mette Uglebjerg, peger på flere forhold, som har bidraget hertil. Blandt andet investering i et nyt butikskoncept, hvor mad er sat i fokus. Desuden medvirkede den varme sommer i 2018 til øget salg af drikkevarer, is og bilvask, samtidig med at den ledende position inden for salg af brændstof har kunnet opretholdes.
Circle K har over 270 stationer i Danmark med tilhørende butik, hvoraf mange er døgnåbne. Hertil kommer 180 ubemandede Ingo og 1-2-3 stationer samt 30 truck-sites.