Wash World med rekordregnskab

01 apr. 2022

Vaskekæden Wash World lander et rekordoverskud i seneste årsregnskab, og topchefen lover nu forbedringer i løsningerne til autoværksteder og bilforhandlere.
Den abonnementsbaserede bilvask-kæde Wash World med over 130 vaskehaller rundt om i landet kommer ud af det seneste regnskabsår med rekord på bundlinjen, skriver Motor-magasinet. Det seneste årsregnskab viser et overskud på 14,8 millioner kroner – en vækst i forhold til sidste år på 13 procent.
”Resultatet er en rekord for Wash World. Desværre modsvarer det ikke vores vækst på top-linjen, da vi ligesom de fleste andre er relativt hårdt ramt af prisstigninger på især energi og byggeomkostninger”, er kommentaren fra Martin Olesen, CEO i Wash World.
Tidligere har Wash World og Martin Olesen meddelt, at kæden ville satse mere på erhvervsmarkedet som eksempelvis autoværksteder og bilforhandlere. Nu er kæden klar til at sætte handling bag ordene, lyder det fra topchefen.
”Det er nu muligt for virksomheder at tilmelde sig vores ubegrænsede abonnement. Desuden lancerer vi i april en ny version af vores løsning til autoværksteder og bilforhandlere, som gør det lettere at tilmelde sig, få forbrugsoversigt med videre. Over den kommende tid vil vi aktivt opsøge større potentielle erhvervskunder. Med vores landsdækkende netværk, lave priser og korte ventetider burde vi være relevante for de fleste virksomheder med et vaskebehov”.
Og så skal danskerne vænne sig til et nyt koncept, hvor bilisterne skal bruge “vask selv”. Markedet for “vask selv” er stort i vores nabolande, men endnu stort set uopdyrket i Danmark.
”Det er miljømæssigt meget bedre at vaske bil i vores båse end hjemme i indkørslen, og man har mulighed for selv at bestemme vaskekvalitet. Begge dele er noget, som vores kunder har taget godt imod, så vi har store forventninger

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.