Tilmeld dig ”Fremtidens Stationer” og mød et stærkt panel af branchefolk

06 apr. 2022

I foråret 2020 holdt BFR en velbesøgt konference under overskriften ”Fremtidens Stationer”. Grundet de mange positive tilkendegivelser blev et opfølgende arrangement planlagt først på året i år, men det måtte desværre udskydes på grund af Corona-situationen.

Nu er BFR imidlertid klar med en ny dato, så sæt kryds i kalenderen d. 9. juni kl. 15 – 19.

Mød et stærkt panel af branchefolk

Til konferencen ”Fremtidens Stationer” anno 2022 vil der være fokus på såvel el som øvrige brændstoftyper, og oplægsholderne vil se i krystalkuglen og give deres bud på, hvilke udfordringer og muligheder det giver servicestationerne – og branchen i sin helhed – i årene fremover

Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra flere brændstofselskaber, TSG og Drivkraft Danmark

Mens du læser dette, arbejdes der på at få de sidste detaljer vedrørende programmet på plads, men ét er sikkert: Du kan se frem til nogle interessante timer med en række spændende oplæg samt muligheden for at netværke med kollegaer i branchen.

Følg med på www.benzinforhandler.dk samt på BFRs Facebook-side for løbende nyt om programmet: www.facebook.com/benzinforhandler.dk

Tilmelding

”Fremtidens Stationer” afholdes på Trinity Hotel & Konference Center A/S, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia d. 9. juni 2022 fra kl. 15 – 19.

Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske til Vibeke Gamst Pedersen på mail: viga@penta.dk senest onsdag d. 1. juni, gerne før.

Vi håber at se så mange som muligt, så vi kan få en god og levende debat.

Modtag Convenience & Tank i indbakken

Udfyld formularen og bekræft din tilmelding, så vil du fremover modtage branchemagasinet i din indbakke.

Du har nu tilmeldt dig den elektroniske udgave af Convenience & Tank.